Uw Privacy

Ons doel bij MissyDress.nl.com is om uw winkelervaring veilig, gemakkelijk en zorg-vrij te maken. Onze privacy en beveiligingsprogramma's zorg ervoor dat elke transactie op onze site gegarandeerd 100% veilig is.

Welke informatie verzamelen wij?

De persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen zijn van de omstandigheden van het verzamelen en het type service dat u bij ons aanvragen. Bijvoorbeeld, wanneer u een product wenst te kopen van deze website kunnen we gegevens verzamelen zoals uw naam, adres, verzendadres en factuuradres en andere informatie die relevant is voor uw aankoop.

Wij zijn wettelijk verplicht om uw toestemming te vragen voor het verzamelen van "gevoelige informatie". Wij nemen aan dat u toestemming heeft gegeven voor het verzamelen van informatie die u aan ons hebt verstrekt voor gebruik overeenkomstig deze verklaring, tenzij u ons anders vertellen.

Hoe verzamelen wij informatie

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoekt. Wanneer u contact met ons heeft via E-mail, zullen we geen persoonlijke informatie verzamelen zonder uw toestemming. Wij gaan ervan uit dat u toestemming verleent wanneer u de velden die nodig zijn om een transactie te doen via deze website invult.

Hoe gebruiken wij uw persoonlijke informatie

Over het algemeen verzamelen wij uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

Om u toegang tot onze website, producten en diensten te geven,

Om producten te leveren die u bij ons hebt besteld,

Om uw mening te krijgen over onze producten, diensten, marketing en website.

Sommige van de persoonlijke informatie die wij verzamelen is essentieel voor ons om nauwkeurig te kunnen vaststellen wie gebruik maakt van onze service. Andere soorten persoonlijke informatie verzamelen wij om ons te helpen om een profiel te maken van wie gebruik maakt van onze service. Dit helpt ons om producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van de gebruikers van deze website.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

Het kan zijn dat wij uw persoonlijke informatie met derden delen met het doel waarvoor de informatie werd verzameld of voor aanverwante doeleinden, bijvoorbeeld voor het voltooien van een transactie op uw naam of u te voorzien van een product dat u hebt gekocht. We betrekken derden partijen voor het uitvoeren van diensten voor ons waarbij de contractant omgaan met persoonlijke informatie die wij hebben. Bijvoorbeeld, wij gebruiken derde partij contractanten:

Voor het leveren van producten die via deze website worden gekocht

Voor het bieden van elektronische betalingsverkeer, het verwerken van creditcard betalingen en aanverwante diensten.

In deze situaties zal de derde partij strikt gebruiken maken van informatie die is verstrekt voor een specifiek doel. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens verstrekken aan rechtshandhaving organisaties en regeringen over de hele wereld voor veiligheid-, douane en immigratie doeleinden. Anders dan hierbovengenoemd, zullen wij uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet doorgeven tenzij het nodig is om bedreiging van het leven of gezondheid te voorkomen of redelijkerwijs noodzakelijk is om de wet te handhaven of om een vermoede onwettige activiteiten te onderzoeken.

Beveiliging van uw persoonlijke informatie

Wij zullen uw persoonlijke gegevens veilig beheren en wij zullen ze niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij nemen alle redelijke stappen om alle informatie die wij over u hebben te beveiligen. Persoonlijke informatie wordt elektronisch opgeslagen in ons computersysteem, de Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filters.

Voor u ter geruststelling

Wanneer u toegang tot uw persoonlijke gegevens wilt krijgen, hebt u een klacht over een inbreuk op uw privacy of u hebt een vraag over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt; stuur uw verzoek, klacht of vraag naar het onderstaande adres. We zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag of klacht via e-mail.

Wijzigingen in deze Privacy verklaring

Wij kunnen deze Privacyverklaring wijzigen wanneer onze zakelijke voorwaarden dit vereisen of door wijzigingen van de wet. Wijzigingen in deze privacyverklaring worden bijgewerkt op onze site, dus bezoek deze pagina regelmatig om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van ons meest recente privacyverklaring.