Retourbeleid

1. U krijgt restitutie voor beschadigde of verkeerd verzonden goederen, maat afwijkingen en kleur verschil, etc.

2. Gelieve te begrijpen, dat jurken die niet naar behoren passen maar overeenkomstig uw specificaties zijn vervaardigd niet kunnen worden geretourneerd of geruild.

3. Het is niet toegestaan om ruiling of terugbetaling te eisen voor de situatie "alles klopt, maar ik vind het toch niet leuk". (Helaas kunt u in het geval dat de jurk toch niet bevalt het artikel niet retourneren. De jurk wordt voor u als klant met reguliere maat of met afwijkende maten speciaal voor u gemaakt. Het is onmogelijk om voor deze jurk een andere klant te vinden.)

Opmerking: Voor gedetailleerde retourbeleid, lees de volgende informatie zorgvuldig door.

Algemeen retourbeleid (alle producten met uitzondering van “op maat gemaakt” producten)

1. Neem binnen 7 dagen na ontvangst van uw product(en) contact op met onze Klantenservice om het retourproces te starten.

Houd er rekening mee dat wij alleen producten in hun oorspronkelijke staat accepteren. We kunnen producten die zonder onze toestemming worden geretourneerd niet verwerken. Als u sommige of alle onderdelen van uw order wilt retourneren, moet u contact opnemen met Klantenservice. Neem contact op met ons via :Contacteer ons” en verkrijg een "Product Retour" formulier dat meegestuurd moet worden met het retourpakket.

2. Verkeerd verzonden producten: zodra wij hebben bevestigd dat uw verkeerd verzonden artikelen heeft ontvangen (het ontvangen product was niet het door u bestelde artikel), zijn wij verantwoordelijk voor de retour. U kunt het product retourneren en krijgt een volledige restitutie.

3. Kleur fouten: Als de kleur van het ontvangen item niet is wat werd besteld, bent u gekwalificeerd om een volledige terugbetaling te krijgen.

Houd er rekening mee dat wij geen geretourneerde artikelen zullen accepteren waar sprake is van kleurverschil veroorzaakt door de vertoning op uw monitor of de weersomstandigheden.

Specifiek beleid voor onze jurken (op maat gemaakt)

Annulering van bestelling

Wij begrijpen dat het een zeer belangrijke onderneming is om een jurk te bestellen voor uw speciale gelegenheid, en onze annuleringsvoorwaarden zijn gemaakt met dit in gedachten. Het is echter belangrijk op te weten dat onze jurken op bestelling worden gemaakt, en zodra het kleermakersproces is begonnen kunnen de materialen niet opnieuw worden gebruikt. Het goede nieuws is dat na het plaatsen van uw bestelling, er nog tijd is voor u om van gedachten te veranderen. Voor meer details, raadpleeg onze annuleringsvoorwaarden hieronder.

Annuleringsvoorwaarden

-Onbetaalde bestellingen worden na 3 dagen automatisch geannuleerd. We ontvangen elke dag honderden test orders die onze klanten gebruiken om de kosten te bepalen en ze op te slagen voor later gebruik.

-Bestellingen geannuleerd binnen 6 uur na bevestiging van betaling komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

-Orders geannuleerd 6 tot 12 uur na bevestiging van betaling komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling die bestaat uit de volledige verzendkosten en 90% van de aankoopprijs van het product, ter dekking van de materiële kosten.

-Orders geannuleerd 12 tot 24 uur na bevestiging van betaling komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling die bestaat uit de volledige verzendkosten en 70% van de aankoopprijs, ter dekking van materiaalkosten en arbeidskosten.

-Orders geannulereerd meer dan 24 uur na bevestiging van betaling komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling (50% van de aankoopprijs en) en de volledige verzendkosten.

-Zodra uw bestelling is verzonden, kan het niet meer worden geannuleerd.

-Orders die niet zijn betaald binnen 72 uur zullen automatisch worden geannuleerd door ons systeem.

Als u wenst uw bestelling te annuleren, neem dan contact met ons op of via Live Chat.

Retourneeren voor vervanging of terugbetaling

Uw tevredenheid is voor ons team van het grootste belang. Bij de aankomst van uw pakket, is het raadzaam dat u controleert dat de jurk is gemaakt overeenkomstig de specificaties van uw bestelling. Gelieve de jurk zo spoedig mogelijk te passen zonder iets te wijzigen, de labels te verwijderen of de jurk te wassen.

Als u jurken of accessoires retourneert, zorg ervoor dat ze in hun oorspronkelijke staat verkeren - ongedragen, ongewassen, ongewijzigd, onbeschadigd, schoon en vrij van pluizen en haar en met de labels intact en verbonden.

Beschadigd of verkeerd verzonden produkten

U ontvangt een volledige terugbetaling wanneer de goederen beschadigd zijn of wij u een verkeerd stuk hebben gestuurd. Wanneer u denkt dat uw goederen zijn beschadigd tijdens het vervoer, dient u een "Bewijs van Schade" formulier van de vervoerder te verkrijgen en dit moet meegestuurd worden in uw retourneerzending.

Wanneer u een terugbetaling wenst, dient u de verzendkosten van de retourzending voor uw rekening te nemen. Na ontvangst van de goederen zullen we beoordelen of de schade onder onze verantwoordelijkheid valt. Indien zo, ontvangt u volledige terugbetaling binnen 16 tot 20 dagen. Echter, indien de schade binnen de bovengenoemde 10% verschilt, bieden wij u een gedeeltelijke terugbetaling van 20% tot 50%. We hopen op uw begrip.

Maat of pasvorm kwesties

Aangezien al onze jurken handgemaakt zijn, kunnen de afgewerkte jurken ongeveer 2,3cm in beide richtingen variëren van de opgegeven maten. Om ervoor te zorgen dat uw jurk u perfect zal passen, hebben onze kleermakers alle onze jurken gemaakt met extra stof in de naden om kleine aanpassingen te kunnen uitvoeren.

Grote afwijking

Wanneer de maat van uw jurk afwijkt van de specificaties van uw bestelling met meer dan 2,3cm , kunt u kiezen uit de volgende opties:

Wij raden u aan om de aanpassingen door een lokale kleermaker te laten uitvoeren. In dat geval zullen we u maximaal 10% van de prijs van het product vergoeden om de vermaakkosten te dekken. Wanneer u voor deze optie kiest, vergeet niet om de lokale kleermaker te vragen naar bewijs van de aanpassingen. Een kopie van dit bewijs dient u te laten zien bij uw aanvraag voor terugbetaling.

U mag de jurk gratis terugsturen om een en ander door ons aan te laten passen. De verzendkosten voor het heen en weer sturen zijn voor uw rekening. (U dient toestemming van de afdeling Klantenservice te hebben.)

De jurk is de maat die u hebt besteld maar past niet

Wij hopen dat u begrijpt dat jurken die niet naar behoren passen maar overeenkomstig uw specificaties worden geleverd niet kunnen worden geretourneerd of geruild.

U kun naar een lokale kleermaker of een professionele naaister gaan om de jurk op eigen kosten passend te maken:

Houd er rekening mee dat wanneer uw specificaties sterk afwijken van de uiteindelijke maat het niet mogelijk is de jurk passend te maken.

Kleurverschil

De instellingen van uw computerscherm kunnen de kleur van de foto's getoond op onze site doen afwijken. Lichte kleur afwijkingen van uw jurk en de kleur weergegeven op het scherm betekent niet dat de jurk verkeerd verzonden is. Echter, wanneer u overtuigd bent dat u het kledingstuk in de verkeerde kleur hebt ontvangen, neem dan contact op met onze Klantenservice om na te gaan of retourzending of restitutie mogelijk is.

Retourprocedure

1 Vraag toestemming voor een retourzending binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling bij onze afdeling Klantenservice. Gelieve duidelijk uit te leggen wat de reden is voor het retourverzoek, stuur foto’s mee.

Houd er rekening mee dat retourzendingen zonder toestemming van Klantenservice niet worden geaccepteerd.

2. Zodra onze Klantenservice uw verzoek heeft goedgekeurd, ontvangt u het retouradres en ons Retour Formulier dat ingevuld en meegestuurd moet worden met uw retourzending. Stuur de goederen via uw plaatselijke postkantoor binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van het formulier. Vergeet niet het productformulier mee te sturen. Gelieve geen gebruik te maken van vervoerders zoals UPS, DHL of FedEx. Wij zullen de kosten die door deze vervoerders vaak gevraagd berekend niet betalen.

3. Zodra de goederen door ons retour zijn ontvangen, zal deze binnen 24 uur worden verwerkt. Zodra uw retourzending is bevestigd en geïnspecteerd, zal de factuur binnen maximaal twee factureringsronden worden gecrediteerd.

Houd er rekening mee dat retourgestuurde goederen die in een onacceptabele staat door ons worden ontvangen niet in behandeling worden genomen en opnieuw naar u toe worden gestuurd.