Onze Garantie

Missydress.nl is 's werelds toonaangevende leverancier voor trouw- en feestkleding, met een geweldige reputatie voor het verstrekken van perfecte jurken voor elke gelegenheid. We hebben enorme hoeveelheden jurken voor vrouwen en meisjes wereldwijd, en meer en meer klanten kiezen ons in plaats van te winkelen voor hun grote dag en evenementen!

Op maat gemaakt

Alle jurken worden aangepast, en elk onderdeel wordt gemaakt door onze meester kleermakers en individueel gesneden voor elke klant. Elke jurk is nauwkeurig op maat gemaakt om de kwaliteit te garanderen.

De beste kwaliteit

Missydress.nl huurt alleen de beste naaisters en meest ervaren ontwerpers in, die de mooiste productietechnieken gebruiken voor het vervaardigen van uw jurk.

1. Wij selecteren zorgvuldig kwalitatief hoogwaardige kralen, parels, stoffen en draden voor het maken van elke jurk. We zoeken naar levendige kleuren, met een prachtige glans en rijke texturen voor alle materialen die in de jurken worden verwerkt.

2. Veel van onze jurken zijn voorzien van mooie kralen op de mouwen, het lijfje of rok. Professionele naaisters zijn urenlang bezig kralen en parels vakkundig op de elegante en klassieke ontwerpen te naaien.

3. Ruch-detaillering is niet alleen decoratie voor uw jurk - het kan bijdragen tot het scheppen van een figuur-vleiend silhouet. Onze kleermakers verwerken alle ruches met de hand om de perfecte vorm en volheid op elke jurk te verkrijgen.

4. Alle onze jurken zijn volledig gevoerd en gestructureerd om hun vorm te behouden en uw figuur te flatteren. De rokken van onze hebben een stevige voering onder een zacht weefsel dat comfortabel tegen de huid voelt.

Een uitstekende Klantenservice

Ongeacht waar en wie u bent, wanneer u wilt bestellen of ons waardevolle adviezen wilt geven, neem gewoon contact met ons op. Wij waarderen onze relatie met klanten, partners en bedrijven, zoals u, onze Klantenservice staat klaar om u te helpen. 24 Uur live chatservice is beschikbaar voor overleg en inlichtingen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.