Leveringsgids

Missydress.nl heeft goede kennis van verzendingen en kiest voor de beste verzender, waardoor de levering sneller verloopt. Aangezien de zending lang onderweg kan zijn heeft Missydress.nl proffesioneel personeel met verstand van zaken m.b.t. verpakkingmaterialen waardoor elke jurk goed en veilig wordt verpakt. Wij bieden 3 manieren van verzending: EMS, DHL, UPS, EMS is de snelste methode, wij kiezen DHL als standaard.

Om beter met u te communiceren, verzoeken wij u om een geldig e-mailadres op te geven en uw e-mails te controleren nadat u uw bestelling hebt geplaatst. Zodra u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u via e-mail een bevestiging van uw bestelling. Wanneer uw factuuradres een postbus is, gelieve ons uw fysieke adres te mailen.

Levertijd

Standaard levertijd (reken vanaf de datum dat u met succes heeft betaald) = Maak tijd (ongeveer 12 tot 15 kalenderdagen) + transporttijd (ongeveer 3 tot 8 kalenderdagen).

Vrachtkosten

Onze vrachtkosten zijn gebaseerd de bestemmingen en het gewicht van het pakket. Wanneer u een nauwkeurige schatting van de kosten wilt, ga naar de winkelwagen en voer vervolgens uw bestemming in om een schatting van de verzendkosten te verkrijgen.

Het volgen van uw Order

U kunt de status uw order controleren op deze link.

We zijn een partnerschap aangegaan met een aantal gerenommeerde vervoerders voor de bestemmingen waar wij zaken mee doen met inbegrip van DHL, TNT, UPS, FedEx, USPS, enzovoort. Wanneer de bestelling wordt verzonden, sturen wij u het tracknummer zodat u de status kunt volgen.

Hieronder de links van alle vervoerders waar wij mee werken, zodat u uw bestelling kunt volgen:
DHL volgen: http://www.dhl.com/en.html
UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html
TNT: http://www.tnt.com/portal/location/en.html
FedEx: http://www.fedex.com/us/track/
USPS: https://www.usps.com

Internationaal leveringsbeleid (wereldwijd)

Met betrekking tot de internationale order kunnen we u verzekeren dat u gebruik maakt van een snelle en professionele dienst door onze langetermijn partnerschappen met DHL, TNT, UPS en FedEx enz.. Wij garanderen wereldwijd verzending en verpakking, veilig en zonder enige schade door ons goed opgeleide personeel.