Douane & Import Belasting

De douane is een overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor het regelen van zendingen invoeren van een land of regio. Alle zendingen worden verzonden naar en uit een land of regio moet eerst de douane passeren. Het is altijd de koper verantwoordelijkheden bij de douane te wissen en te betalen de desbetreffende douanerechten.

Wij voegen geen belastingen, BTW, of andere verborgen kosten. U betaalt ons precies de prijs die we aangegeven op de website, dat wil zeggen goederen subtotaal + verzendkosten.

In de meeste landen, maar je moet je belastingen of rechten te betalen op ingevoerde goederen. Soms goederen onder een bepaalde waarde, of in bepaalde categorieën, niet oplopen belastingen.

De regels zijn verschillend in elk land. Helaas is er geen manier voor ons om de regels, voorschriften, gewoonten, tradities, praktijken, schietgaten, schema's, systemen, papierwerk, codes, wetten, of uitspraken van elk land te leren kennen.

Daarom kunnen we niet, en zal niet, advies verstrekken over belastingen in uw land. Als de koper, is het uw verantwoordelijkheid om uit te vinden dat de informatie voor u bestelt.

Als je moet import belastingen en / of aanvullende taken en omzetbelasting te betalen, dan zou je moeten betalen die aan de koerier bij ontvangst van het pakket (s). We kunnen dit niet voor u berekenen en er is geen manier om vooraf te betalen. Als je drop-shipping of het verzenden van een geschenk aan iemand, zorg dan dat ze zich bewust zijn van de mogelijkheid van het hebben om belasting te betalen bij ontvangst van de goederen.

Hieronder vindt u zo veel als je kunt over uw belastingen bij invoer in uw eigen land voordat u uw bestelling. Als u informatie vinden over de invoer fiscale situatie in uw land, en u denkt dat er zijn manieren om de belastingen die je moet betalen (of geheel af te schaffen de belastingen), vertel ons wat u nodig door de invoering instructies te minimaliseren (met betrekking tot etikettering, verpakking , verklaringen, facturen, etc.) in het opmerkingen veld bij de kassa. We zijn meer dan blij om uw instructies te volgen.
 
Indien de zaken worden vastgehouden door de douane, die verantwoordelijk is voor de goedkeuring van de items

Indien de zaken worden vastgehouden door de douane na het schip verlaten land van de verkoper, dan is de koper is verantwoordelijk voor de goedkeuring van de gedetineerde items.

Als een zeer grote bestelling wordt geleverd aan mijn land, zal de douane in beslag te nemen mijn bestelling

Ja, het is een mogelijkheid. Wij raden u aan ons vragen op voorhand om uw bestellingen te splitsen in meerdere kleinere pakketten te worden verzonden op verschillende dagen om mogelijke aanvallen te voorkomen.

Als douanerechten kosten, die verantwoordelijk is

Het is de koper de verantwoordelijkheid voor eventuele douanerechten vergoeding die zou kunnen worden gebracht van de levering. Hoe de invoerrechten in rekening gebracht is afhankelijk van op maat van elk land beleid.